· Old Irish Pub Esbjerg ·

Old Irish Pub Esbjerg Old Irish Pub Esbjerg Old Irish Pub Esbjerg Old Irish Pub Esbjerg Old Irish Pub Esbjerg Old Irish Pub Esbjerg Old Irish Pub Esbjerg Old Irish Pub Esbjerg Old Irish Pub Esbjerg

  Information

The Old Irish Pub, som du finder i Skolegade i hjertet af Esbjerg, er en hyggelig og forførende irsk pub med plads til over 150 mennesker. Pubben er placeret, hvor det gamle bindingsværk lå, og derfor er bygningen også en af de ældste i Skolegade. Dette medvirker til, ...
The Old Irish Pub, som du finder i Skolegade i hjertet af Esbjerg, er en hyggelig og forførende irsk pub med plads til over 150 mennesker. Pubben er placeret, hvor det gamle bindingsværk lå, og derfor er bygningen også en af de ældste i Skolegade. Dette medvirker til, at den irske pub-ånd får fuld mulighed for at udfolde sig, og hvis man bevæger sig rundt på pubben, vil man hurtigt blive forført af indretningen og stemningen.
Men det er ikke kun indretningen og stemningen, der er fantastisk. Vi har også Esbjergs bredeste udvalg indenfor øl, og så er det næsten umuligt at finde billigere priser end vores, hvilket bedst symboliseres ved prisen på en iskold Tuborg fadøl til en flad 20'er (35,- efter 22.00 fredag og lørdag).
Sport er også utroligt vigtigt hos os, og derfor viser vi også alle de store sportsbegivenheder på vores to storskærme samt vores fire fladskærme.
 
Så er du til livemusik, sport, fest og farver, så kig forbi Skolegade 42 til en uforglemmelig fest.

Læs mere

  Kontakt

Old Irish Pub
Skolegade 42
6700 Esbjerg

Julefrokost spørgsmål:
72 22 06 60

Kontakt pubben
52 30 23 18 

6700@oldirishpub.dk

Besøg os på Facebook

  Åbningstider

Mandag: 14 - 02
Tirsdag: 14 - 02
Onsdag: 14 - 02
Torsdag: 14 - 02
Fredag: 12 - 05
Lørdag: 12 - 05
Søndag: 12 - 02

Glemte ting?

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her