· Old Irish Pub Lyngby ·

Old Irish Pub Lyngby Old Irish Pub Lyngby Old Irish Pub Lyngby Old Irish Pub Lyngby Old Irish Pub Lyngby Old Irish Pub Lyngby Old Irish Pub Lyngby Old Irish Pub Lyngby Old Irish Pub Lyngby

  Information

The Old Irish Pub på Nørgaardsvej 1 er en hyggelig irsk pub tæt på stationen med plads til flere end 300 gæster. Før i tiden lå der et autoværksted, men i 1989 blev bygningen opført og har budt på musik og dans lige siden. Pubben er ind...
The Old Irish Pub på Nørgaardsvej 1 er en hyggelig irsk pub tæt på stationen med plads til flere end 300 gæster. Før i tiden lå der et autoværksted, men i 1989 blev bygningen opført og har budt på musik og dans lige siden.
Pubben er indrettet med mange behagelige siddepladser.
Vi er meget stolte over at kunne ramme et bredt publikum med de mange muligheder, vores pub indeholder. Hos os er der altid gratis entre og både øl og drinks til fornuftige priser.
Hver weekend flyver vi livemusikere ind fra Irland og England for at give vores gæster den mest autentiske oplevelse.
Når vi rammer nattetimerne, gearer vi festen op. Her hopper vores DJ nemlig på scenen. Med et repertoire, der strækker sig fra de gode gamle 80'er- og 90'er-klassikere til nye radiohits, vil dansegulvet suse af nostalgiske minder!
 
Vi ses på The Old Irish Pub til lidt mere af alting.

Læs mere

  Kontakt

Old Irish Pub
Hovedgade 51
2800 Lyngby

Julefrokost spørgsmål:
72 22 06 60

Kontakt pubben
81 61 32 73  (Sandra)

Besøg os på Facebook

  Åbningstider

Tirsdag: 16 - 02
Onsdag: 16 - 02
Torsdag: 12 - 02
Fredag: 12 - 05
Lørdag: 12 - 05

Glemte ting?

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her