· Old Irish Pub Vejle ·

Old Irish Pub Vejle Old Irish Pub Vejle Old Irish Pub Vejle Old Irish Pub Vejle Old Irish Pub Vejle Old Irish Pub Vejle Old Irish Pub Vejle Old Irish Pub Vejle Old Irish Pub Vejle Old Irish Pub Vejle

  Information

The Old Irish Pub på Dæmningen i Vejle er en stor irsk pub med plads til over 300 gæster.   Pubben er indrettet i de gamle lokaler, som engang tilhørte Bones, blot et stenkast fra togstationen og midt i det pulserende liv i centrum af byen.   Vi har gjort vores...
The Old Irish Pub på Dæmningen i Vejle er en stor irsk pub med plads til over 300 gæster.
 
Pubben er indrettet i de gamle lokaler, som engang tilhørte Bones, blot et stenkast fra togstationen og midt i det pulserende liv i centrum af byen.
 
Vi har gjort vores bedste for at skabe nogle gode rammer for timevis af gode stunder i disse dejlige og centralt placerede lokaler.
 
The Old Irish Pub i Vejle er en atmosfærisk, stemningsfyldt og rummelig pub, der giver muligheden for alle former for selskaber; lige fra polterabender til julefrokoster.
 
Vi er 30 friske, serviceorienterede og udadvendte ansatte, som alle bidrager til de hyggelige stunder, de store sportsbegivenheder og ikke mindst de fantastiske fester fredag og lørdag nat.
 
Med et hav af glade besøgende hver eneste weekend, er The Old Irish Pub stedet man skal opleve.
 
Vi glæder os til at tage imod dig!

Læs mere

  Kontakt

Old Irish Pub
Dæmningen 15-17
7100 Vejle

Julefrokost spørgsmål:
72 22 06 60

Kontakt pubben
61 30 00 33  (Kasper)

7100@oldirishpub.dk

Besøg os på Facebook

  Åbningstider

Mandag: 17 - 02
Tirsdag: 17 - 02
Onsdag: 17 - 02
Torsdag: 17 - 02
Fredag: 12 - 05
Lørdag: 12 - 05
Søndag: 12 - 02

Glemte ting?

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her