Aldersgrænse på The Old Irish Pub

Velkommen til The Old Irish Pub, hvor vi værdsætter det gode selskab, livlig musik, og den autentiske atmosfære, som man kun finder i en ægte irsk pub. For at sikre en behagelig og sikker oplevelse for alle vores gæster har vi fastsat nogle retningslinjer angående aldersgrænse.

 

Alderspolitik:

Hverdage: For at besøge The Old Irish Pub på hverdage skal man være minimum 18 år. Det er vigtigt at medbringe gyldigt fotoidentifikation som bevis på alder.


Weekender: På grund af en livligere atmosfære og højere gæsteantal i weekenderne kan aldersgrænsen blive hævet til 20. Dette vil variere afhængigt af den specifikke aften og eventuelle arrangementer.


Særlige begivenheder: For specifikke events eller temaaftener kan aldersgrænsen være forskellig. Det anbefales altid at tjekke forud for dit besøg.


Gyldige identifikationsformer:

For at sikre overholdelse af vores alderspolitik anmoder vi alle gæster om at fremvise gyldig fotoidentifikation ved indgangen. Dette kan være pas, kørekort eller anden officiel ID.

 

Vores forpligtelse:

Vi forstår, at aldersgrænser kan være skuffende for nogle, men det er vores pligt som ansvarlige værter at sikre, at vi overholder alle lovmæssige krav og skaber en tryg atmosfære for vores gæster. Vi takker for din forståelse og ser frem til at byde dig velkommen til The Old Irish Pub, når tiden er den rette.