JOB OG FREMTID - OLD IRISH PUB


Hos the Old Irish Pub er vi altid på udkig efter nye medlemmer til vores store pub familie.
Her kan du læse lidt om, hvem vi er, og hvordan det er at arbejde for os.
Mangfoldighed
Old Irish Pub er summen af over 1000 mennesker, der hver dag arbejder sammen, udveksler idéer og lærer af hinanden. Derfor er det også inkorporeret i vores DNA at søge mangfoldighed og give de bedste betingelser. Vi har sammenlagt ansat mennesker fra over 30 forskellige nationaliteter og fra alle samfundslag med hver deres udgangspunkt i livet.

Vi lytter altid og er konstant klar til at udvikle os. Den næste store idé kan være lige foran dig, men hvis ikke du lytter eller skaber et rum, hvor der kan tales frit, kommer du ingen vegne.

Vores kollegaer er vores største ressource og inspirationskilde - derfor rekrutterer vi primært blandt vores egne, når der er ledige stillinger.
 
Hos the Old Irish Pub er vi alle lige uanset, etnicitet, køn, alder, religion og handicap. Vi tolererer ingen former for diskrimination om det værende internt, eksternt, fra leverandører eller gæster.  
Fleksibel arbejdstid
Mange bruger Old Irish Pub som et studiejob til at supplere SU'en. Derfor har vi også fleksible arbejdstider, hvor du selv bestemmer. hvor meget du arbejder. Vi har selvfølgelig et antal timer, vi helst ser, du arbejder for at holde tilknytning og dygtighed, men i eksamens perioder eller andre tidspunkter, hvor dit fokus er nød til at være et andet sted, der hjælper vi dig. 
 
Vi har en årlig trivsels-/arbejdsmiljøundersøgelse, hvor alle vores kollegaer får mulighed for at svare på et spørgeskema helt anonymt.

Disse undersøgelser viser, at:
- 97% synes, der et godt samarbejde på Old Irish Pub.
- 95% vil anbefale andre at søge job hos os.
På job for første gang
Inden din første vagt bliver du guidet igennem, hvad arbejdet indebærer, og hvordan du udfører det. Du bliver sat fuldstændig ind i tingene og vil i løbet af din første vagt have en at støtte dig til.
Alder
Du skal være 18 år for at kunne arbejde for os. Vi serverer alkohol, og du skal derfor være myndig for at kunne servicere vores gæster.
Løn
Vi tilbyder en god grundløn og derudover løn efter kvalifikationer. Vi bruger planday.dk til at holde styr på vagtplaner og timeforbrug, og der kan du hele tiden følge med i, hvornår du skal arbejde, om der er ledige vagter og hvor meget du har arbejdet i en lønperiode.
CSR
Vi støtter op om det lokale foreningsliv ved at sponsorere, hjælpe eller på anden måde give en hånd. Vi anser sport som en vigtig del af en moderne, aktiv livsstil og opfordrer vores ansatte til at deltage i firmaturneringer, lave løbehold og fælles træningshold. 
Trygt natteliv
Vi er medlem af Trygt Natteliv og tager vores ansvar meget seriøst i forhold til at sikre de bedste og mest trygge rammer for vores gæster. Vi gør en aktiv indsats for at holde god ro og orden og har altid sikkerhed for øje.
GDPR
Ved ansøgning hos The Old Irish Pub afgiver du samtykke til, at vi må opbevare din ansøgning i 10 år. Dette bliver gjort i en interesse afvejning med henblik på rekruttering til The Old Irish Pub. Vi videregiver ikke dine informationer og bruger kun din ansøgning til rekruttering.
Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her