Vordingborg

Om pubben


The Old Irish Pub på Algade i kongebyen Vordingborg er placeret lige overfor byens stationsbygning, så pubben er perfekt placeret til at komme til og fra.

Lokalerne er det gamle Prinsen på Algade 1, hvor der gennem tiden er huset store fester til langt ud på natten, hvilket nu føres videre i fællesskab med en masse andet.

Den klassiske hyggelige, irske stemning som vores pubs rundt om i landet er kendt for, er bragt ind i lokalerne, så rammen er sat til hyggelige hverdage og festlige weekender, hvor det modne publikum kan slå sig løs.
 
Fra tirsdag til torsdag er der rig mulighed for at gå i opdagelse i vores store øl-, whiskey- og spiritussortiment. Med fokus på sport og venlige relationer skaber vi rammerne for en hyggelig aften med vennerne til blandt andet fodbold fra Champions League.
 
Hver weekend flyver vi livemusikere ind fra Irland og England for at give vores gæster den mest autentiske oplevelse.

Når vi rammer nattetimerne, gearer vi festen op. Her hopper vores DJ nemlig på scenen. Med et repertoire, der strækker sig fra de gode gamle 80'er- og 90'er-klassikere til nye radiohits, vil dansegulvet suse af nostalgiske minder!
 
Vi ses på The Old Irish Pub - lidt mere af alting.

Kontakt


Old Irish Pub Vordingborg
Algade 1, 4760 Vordingborg

Kontakt pubben

42349429 (Samantha)

4760@oldirishpub.dk

Facebook

Vordingborg

Musician enquiries

Read more about musician enquiries

Åbningstider


Mandag:
lukket
Tirsdag:
lukket
Onsdag:
lukket
Torsdag:
lukket
Fredag:
12:00 - 05:00
Lørdag:
12:00 - 05:00
Søndag:
lukket
Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her