Om Old Irish Pub

Historien for Old Irish Pub

The Old Irish Pub er Danmarks største familieejede pubkæde med i alt 24 pubber fordelt
over hele landet.
 
The Old Irish Pub stammer oprindeligt fra Roskilde, hvor pubben Mulligans blev etableret i 2013. Alle idéer til konceptet blev levendegjort herfra. Med mange stamgæster, der søgte efter mere end bare et hyggeligt værtshus, blev ejerne Kristian og Peder Blak enige om, at udviklingen skulle i gang så hurtigt som muligt. Interessen for den irsk-inspirerede pubstil var så omfattende, at selv brødrene Blak blev overrasket. Gæsterne forlangte kvalitet, hjemlig atmosfære og flotte omgivelser. Det efterlevede man, da man i en årrække, åbnede 24 nye pubber, under navnet The Old Irish Pub. Pubberne blev fordelt over hele landet, så man var sikker på, at alle danskere havde en mulighed for at besøge det festlige og tidsløse koncept.
 
The Old Irish Pub værner om stærke værdier, som alle stammer fra den første pub, Mulligans i Roskilde. Med kvalitet, hjemlig atmosfære, mangfoldighed og en vision om, at vi kan levere det samme professionelle produkt uge efter uge, lægger vi grundstammen for Danmarks største pubkæde.

Koncept

The Old Irish Pub er en pub kombineret med natklub for det modne publikum.

Alle dage er der rig mulighed for, at gå på opdagelse i vores store øl-, whisky- og spiritus-sortiment. Med fokus på sport og venlige relationer, skaber vi rammerne for en hyggelig
aften med vennerne til en god fodboldkamp på storskærm.

Desuden flyver vi hver weekend livemusikere ind fra England og Irland - for at give vores gæster den mest autentiske oplevelse. Når vi rammer nattetimerne, gearer vi festen op. Her hopper vores DJ nemlig på scenen. Med et repertiore, der strækker sig fra de gode gamle 80’er og 90’er klassikere, til nye radiohits, vil dansegulvet suse af nostalgiske minder.
 

Socialt og lokalt ansvar

The Old Irish Pub går aktivt ind og støtter foreningslivet, sporten og alt hvad der rører sig lokalt. Med over 200 sponsorater fordelt over hele landet, er vi med til at løfte talenter og visioner, samt gøre fælleskabet til noget universelt.

Download PDF

Læs den fulde PDF om Old Irish Pub, eller scroll ned og læs om historien og konceptet
Dansk: PDF fil om Old Irish Pubs historie
 
Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her