Away Days

Away days med din klub eller landshold er altid specielle, men på The Old Irish Pub bringer vi det til næste niveau. Med den store erfaring med at skabe og afholde særlige begivenheder for udebanefansene, kan vi love den bedste atmosfære under dit besøg på vores pubber.

 

Mange af de europæiske fodboldklubber og -landshold har allerede oplevet den fantastiske følelse og atmosfære, vi skaber under de særlige begivenheder for udefansene, og dit hold kan blive det næste!

 

Med vores rummelige pub, der kan tage imod op til et par tusinde mennesker, centralt placeret ved siden af ​​Hovedbanegården og Rådhuspladsen i København, giver vi et stort og trygt rum til alle udebanefans, der rejser til kampen. Vi byder alle fans velkommen, uanset alder eller dresscode, og vi opmuntrer til at bringe og sætte dine flag, bannere og andre klubfarver op rundt omkring i pubben!

 

The Old Irish Pub er det eneste sted, hvor du kan lytte til dine yndlingsfansange og kampråb fremført LIVE på scenen samt dine yndlingsafspilningslister hele dagen. For at gøre hele oplevelsen endnu bedre, sørger vi for at tilbyde særlige tilbud på dine yndlingsdrinks (øl, shots osv.), som ikke kan findes andre steder end The Old Irish Pub.

 

Ingen resultater fundet