Persondatapolitik

Hvad er en personoplysning? En personoplysning er enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Ved identificerbar fysisk person forstås en fysisk person, der direkte eller indirekte kan identificeres. Fysiske personer omfatter individer og enkeltmandsvirksomheder. Oplysninger om andre typer virksomheder – f.eks. aktieselskab og anpartsselskab – er ikke beskyttet af databeskyttelsesforordningen. Det samme gælder oplysninger om myndigheder. Læs nærmere om emnet på Datatilsynets hjemmeside.

Fortrolighed

Old Irish Pub behandler dine personoplysninger fortroligt. I forhold til anvendelse af vores hjemmeside til forespørgsel om de ydelser vi kan levere, så er Old Irish Pub dataansvarlig iht. EU Persondataforordning. Vi er derfor forpligtet til at anvende dine personoplysninger fortroligt.

Cookies

Hver gang du besøger vores webside, benytter vi kun nødvendige cookies som sikrer siden virker, og at den er tilgængelig. Vi ønsker også at modtage anonyme statistiske data via 3. partsprodukter herunder Google Analytics, Facebook pixel mv. Du bliver mødt af en cookiebox hvor du kan accepterer disse (kaldet ”Marketing cookies”) eller afvise brugen af disse. Kun hvis du accepterer vil vi benytte dem. Du kan til enhver tid ændre dit valg via linket ”Ret dine cookies valg” nederst på siden.

Kreditkort og formular sikkerhed

Vi gemmer aldrig kreditkortinformation – vi anvender en løsning fra f.eks. NETS og gateways om f.eks. Bambora, hvor kreditkortinformationer indtastes i et sikkert miljø (SSL), og sendes i krypteret form videre til NETS uden at vi har adgang til kreditkortdata.
Alt data der indtastes via formularer er krypteret via SSL, da siden har et SSL certifikat.

Hvilke informationer har jeg adgang til?

Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i databeskyttelsesforordningen. Hvis du ønsker at få rettet eller slettet oplysninger kan du henvende dig skriftligt til Old Irish Pub. Du kan altid selv ændre dine cookie valg ved at klikke på linket ”Ret dine cookies valg” nederst på siden.