Velkommen til Old Irish Pub - Roskilde

Mulligan's Irish Pub på Hestetorvet 1 i Roskilde er en irsk pub i to etager med masser plads til fest, hygge og gode stunder.


The Old Irish Pub er en atmosfærisk, stemningsfyldt og rummelig pub, der giver muligheden for alle former for selskaber og arrangementer; alt lige fra fodbold på storskærm, polterabend, julefrokost til ginfestivaler og koncerter.

På The Old Irish Pub kan du hver dag gå på opdagelse i vores store sortiment af klassiske øl, lækre drinks, specialøl og flotte cocktails. Vores bartendere er alle uddannede via The Old Irish Pubs eget unikke Academy, og vi stiller store krav til vores medarbejdere bag baren, som kan trylle alle slags spændende og velsmagende sager frem.


The Old Irish Pub er Nordens største pubkæde. Vi er en pubclub for det voksne publikum, og vi inviterer dig til at danse hele natten til de største hits fra 80erne og 90erne. Eller bare mødes med vennerne over en fadøl, følge de største fodboldkampe på storskærm, spille en omgang pool med kammeraterne eller opleve en af vores mange medrivende livekoncerter med ægte irsk livemusik.Kontakt

Old Irish Pub


Roskilde

Hestetorvet 1

4000 Roskilde


Kontakt pubben

+45 25 48 36 56

4000@oldirishpub.dk


Lorem ipsum