Århus C.

Om pubben

The Old Irish Pub på Kannikegade I Aarhus er en hyggelig lille pub med plads til ca. 150 personer.
 
Pubben er indrettet i historiske lokaler, som for mange årtier siden var et konditori i to etager. Den øverste etage fungerede som restaurant, hvor man kunne nyde de friskbagte produkter. Selve...
The Old Irish Pub på Kannikegade I Aarhus er en hyggelig lille pub med plads til ca. 150 personer.
 
Pubben er indrettet i historiske lokaler, som for mange årtier siden var et konditori i to etager. Den øverste etage fungerede som restaurant, hvor man kunne nyde de friskbagte produkter. Selve underetagen, som er det lokale, pubben er bygget, fungerede som en almindelig bagerforretning for byens borgere. Vi har ved forvandlingen fra den tidligere telefonforretning til nu forsøgt at bibeholde den orignale udendørs dekoration og stemning fra det tidlige 1900-tal.
 
Pubben er indvendigt opbygget som en autentisk irsk bar i egetræ og byder på flere imponerende vægmalerier, der er en nymoderne kunstnerisk fortolkning af Aarhus by, sat i relief til en drilsk irsk stemning med gnomer og potter fyldt med guld. De flotte loftlamper bidrager endvidere til en dæmpet og hyggelig pub med den helt rigtige atmosfære.
Pubben er i dagstimerne et ideelt sted at nyde en kold øl efter en lang dag på arbejde, eller når man har brug for en pause fra sit studie. Vi tilbyder alle vores gæster alle former for sport i form af fire store fladskærme og to storskærme. Dette er med til at gøre The Old Irish Pub i Aarhus en af de bedste steder at se fodbold, og vi nyder også godt af de hundredevis af sportsfans, som kommer forbi hver eneste uge.
 
Som aftenen udvikler sig, ser man i weekenden en glidende overgang fra en rolig sportsbar til en populær natklub med DJ for byens mange unge og turister. Her holder vi nogen af byens bedste fester, hvor alle kan være med, og at danse på bordene opmuntres i høj grad. For os er det vigtigt, at man har det sjovt, kan være sig selv og at det altsammen er i trygge omgivelser.
 
Det er her på The Old Irish Pub i Aarhus, at man rigtig mærker den Aarhusianske ånd, hvor alle mennesker findes på tværs af professioner, alder, holdninger og afstøbninger.
Kort sagt har vi plads til alle og det er med til at gøre netop vores pub til et særligt unikt sted, da vi netop besøges af en bred skare af gæster.
Vi er 25 friske, serviceorienterede, udadvendte og helt nede-på-jorden ansatte, som alle bidrager til atmosfæren med deres energi og passion for deres arbejde. Især i weekenden hvor de er med til at skabe festen på den anden side af baren.
 
Med over 1500 festglade gæster hver weekend er The Old irish Pub i Aarhus helt sikkert et sted, som er værd at besøge og er en af byens mest besøgte fest steder.
 
Vi glæder os til at tage os godt af dig.

Læs mere
Formindsk

Kontakt

Old Irish Pub Århus
Kannikegade 10, 8000 Århus C.


Bord bestilling
50 96 07 07 (Anne Sofie)
bord.8000@oldirishpub.dk

Administrativt
50 96 07 07 (Anne Sofie)
8000@oldirishpub.dk


Åbningstider

Mandag:
12:00 - 02:00
Tirsdag:
12:00 - 02:00
Onsdag:
12:00 - 02:00
Torsdag:
12:00 - 05:00
Fredag:
12:00 - 06:00
Lørdag:
12:00 - 06:00
Søndag:
12:00 - 02:00
Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her