Køge

Om pubben

The Old Irish Pub beliggende på Havnen 31 i Køge er blevet målepinden for nattelivet i byen.
 
Beliggende lige ud til havnemolen og blandt Køges bedste og mest velkendte restauranter træder pubben frem med sin fredede facade og sit karakteristiske ”Maskinfabrik Viggo Hansen”-logo muret ind i...
The Old Irish Pub beliggende på Havnen 31 i Køge er blevet målepinden for nattelivet i byen.
 
Beliggende lige ud til havnemolen og blandt Køges bedste og mest velkendte restauranter træder pubben frem med sin fredede facade og sit karakteristiske ”Maskinfabrik Viggo Hansen”-logo muret ind i bygningen. Maskinfabrikken, der oprindeligt blev bygget i 1935, er der dog ikke længere, og stållageret er nu byttet ud med fadølsanlæg.
 
Dog mærkes stemningen stadig, og visse detaljer er også stadig beholdt, således at man mellem sofagrupper og TV skærme kan se de to velkendte kraner i loftet, der er med til at give pubben sin helt unikke indretning.
 
Og med vores 10 forskellige fadøl og over 30 forskellige slags whisky, rom eller gin hjælper det fantastiske personale gladeligt med at tilfredsstille enhver smag og præference.
 
The Old Irish Pub i Køge har både et stort lokale med scene og dansegulv og et mere intimt baglokale, hvor private selskaber, frokoster, fester eller lignende ofte bliver afholdt.
 
Så kom forbi Havnen 31 og besøg The Old Irish Pub, her finder du uden tvivl Køges bedste fest!
 
The Old Irish pub – lidt mere af alting.

Læs mere
Formindsk

Kontakt

Old Irish Pub Køge
Havnen 31, 4600 Køge

Kontakt pubben

60 20 16 06

4600@oldirishpub.dk

Åbningstider

Mandag:
lukket
Tirsdag:
lukket
Onsdag:
lukket
Torsdag:
17:00 - 02:00
Fredag:
12:00 - 05:00
Lørdag:
12:00 - 06:00
Søndag:
lukket
Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her